Hamburgers BBQ
Hambers grillen met een Barbecue
Een BBQ is de beste manier om hamburgers te grillen. De authentieke smaak van een houtskoolbarbecue geeft de hamburgers en betere smaak. In ons filmpje hierboven kan je zien hoe wij gekruide hamburgers van de slager grillen op de BBQ. Het is echt gemakkelijk. Je bakt ze 10 minuten en draait ze om de 2 minuten om zodat ze aan beide kanten gaar zijn.
TIP: Na het grillen laat je de hamburgers enkele minuten rusten, als je dit niet doet kan het sap eruit lopen als je het onmiddellijk snijdt.
Er staan veel recepten op het internet van hoe je hamburgers perfect moeten bakken op de BBQ. Om eerlijk te zijn is het kinderspel. Je kan uiteraard ook je eigen hamburgers maken, dus het soort gehakt, kruiden speelt een rol in de resultaten.
Ingrediënten:
- Hamburgers van de slager (gekruid)
Bereiding
- Bak de hamburgers rechtstreeks op de BBQ 5 minuten aan elke kant.
- Na het grillen laat je ze 2 minuten rusten.
- Serveer warm op en geniet van heerlijke hamburgers.
Extra tips:
- Gebruik geen diepvries hamburgers of van de supermarkt. Koop ze vers van de slager of maak je eigen hamburgers met vers gehakt en kruiden.
- Als je nog geen barbecue hebt ga dan naar onze BBQ Koopgids.
Geen reacties gevonden