Skip to main content

Mini bbq voor op tafel

Mini bbq voor op tafel

Koop een compacte Tafel barbecue

Ben je op zoek naar een kleine mini bbq voor op tafel? Zoek dan niet verder op deze pagina vind je mini barbecues die je makkelijk op de tafel kan zetten. De meeste mini bbq zijn elektrisch en kan je zelfs binnenhuis gebruiken. Toch zijn er ook houtskool mini barbecues die gemaakt zijn voor buiten op tafel te zetten. Een mini bbq of draagbare barbecue is meestal veel goedkoper dan een standaard formaat bbq. Het is gemaakt om makkelijk mee te nemen in de auto of als je in de zomer ergens wilt gaan kamperen. Een mini barbecue is verkrijgbaar in elektrisch, gas en houtskool modellen.

Hieronder de eigenschappen die een mini bbq voor op tafel heeft over een standaard bbq:

✅ Makkelijk mee te nemen

✅ Zeer klein in formaat

✅ Compact / Lichtgewicht

✅ Goedkoper

✅ Opvallend design

Zoals je ziet een mini bbq voor tafel is makkelijk mee te nemen. Als je snel en compact te werk wilt gaan hou er rekening mee dat je voor een elektrische mini bbq een stroomvoorziening in de buurt moet hebben.

Als je een gas mini bbq koopt heb je gas nodig om de bbq aan te steken. Een mini houtskool barbecue is lastiger in schoonmaak. Natuurlijk heb je ook houtskolen nodig hiervoor. Zoals je ziet hebben de verschillende soorten mini barbecues hun eigen voor en nadelen. Hou hier dus zeker rekening mee als je van plan bent een draagbare barbecue te kopen.

Tristar BQ-2884
Cobb Pro Barbecue
NomadiQ BBQ draagbare gas barbecue
Deuba Tafelbarbecue grill inox
LotusGrill Classic Tafelbarbecue

Bekijk onze bbq informatie pagina om meer te weten te komen over de verschillende soorten barbecues. Hieronder nog een paar extra populaire tafelbarbecues.

Hopelijk heb je genoeg keuze aan de bovenstaande populaire mini BBQ’s.Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *